Velkommen til Matchcraft.dk
+45 60 66 59 58
Poppelvej 4, 5492 Vissenbjerg
CVR 34828210
info@matchcraft.dk

Blog Post

Udvidelse af shoppen

Matchcraft.dk udvider sortimentet med det Italienske mærke Maver. Maver er et kendt mærke i Italien, men også i England. De er særdeles kendt for deres stænger i top klasse, de fleste stænger fra Maver er bygget på Reglass i Italien, som er en kendt for deres høje kvalitets stænger. Specielt take-a-part har Maver et bredt udvalg, i mange prisklasser.

Med udvidelsen håber vi at kunne få et mere komplet sortiment til den kræsne medefisker, samt til den nystartede. Der vil løbende komme varer ind i shoppen fra Maver, som vi mener kunne være produkter som kunderne vil have gavn af. Det er også muligt at bestille varer fra hele Maver Italy´s katalog, så hvis i ønsker pris på noget så send mig en mail på info@matchcraft.dk

Der er blandt andet kommet polestænger hjem, Rebel MX i 6 m og 7 m. Rebel MX er en bolo klinge, hvilket gør den ekstra stærk, i forhold til en almindelig polestang. Stængerne er stadig lette og de er en fornøjelse at fiske med, en 6 meter vejer 175 gr og 7 meter vejer 245 gr.

Tjek tingene ud under NEWS og der vil komme billeder på varene, når jeg har fået produkt billederne fra Italien.